Recensies

Wat vonden de cursisten die je voorgingen van de cursus?

De cursus leert je om niet meer automatisch te fotograferen, maar op de manuele stand. Dus kun je meer spelen met diafragma, sluitertijd e.d. waardoor je mooiere foto's krijgt.

Debby

Ik ben blij dat ik de cursus heb gevolgd. Mariël geeft simpel maar duidelijk uitleg. In 4 weken veel geleerd over fotografie en m'n camera. Ik beveel de cursus zeer zeker aan.

Marjan

Mariël haar enthousiasme is zo aanstekelijk dat het moeilijk is om niét met je camera op pad te gaan om het geleerde in de praktijk te brengen. Ze heeft engelengeduld en weet hoe ze helder moet uitleggen. Nog voordat ik haar had gezien, voelde ik me al welkom. Eigenlijk zat de cursus vol maar na een mailtje of ik alsjeblieft nog mee kon doen, werd ik meteen met open armen ontvangen.

Marieke

Het is een interessante cursus waar je belangrijke onderwerpen uit je foto's net even beter, scherper, spannender, speelser leert te maken. Ik heb er erg veel plezier van en dus veel geleerd.

Laura

Mariël heeft mij tijdens de cursus in duidelijke en begrijpelijke taal uitgelegd wat ik al een jaar probeer te begrijpen... Hoe ik mijn camera moet gebruiken.

Erika, Nieuwe Pekela

Op een zeer ontspannen en leuke/losse manier in een kleine groep (waardoor veel persoonlijke aandacht) een zeer leerzame cursus. 

Karin

Duidelijke uitleg, ook voor "leken". Eindelijk eens van de auto-stand af. Nu nog wel flink oefenen, maar het begin is er.
Leuke invulling van de lesstof. Top!

Anoesca, Oostwold