Spoedcursus Fotografie - € 49,-

Sinds maart 2020 bieden wij ook de spoedcursus fotografie aan. Op één zaterdagmiddag (van 13:00 tot ca. 17:00 uur) behandelen we op de basisbeginselen van de fotografie. Met als doel: het onder de knie krijgen van je camera en de fotografie en het verlaten van de automatische stand. Na deze workshop kun je de camera naar je eigen wensen instellen!

Wat gaan we doen?
Allereerst maken we de camera startklaar v.w.b. scherpstelpunten, focus en lichtmeting. Daarna beginnen met een theoriedeel waarin diafragma, sluitertijd en ISO (de belichtingsdriehoek) aan bod komen. Elk onderdeel wordt apart besproken en aan de hand van oefeningen zie je gelijk wat voor invloed de instellingen op je foto hebben.

En daarna?

We laten je niet verder "zwemmen" in het diepe. De groep blijft gedurende 3 maanden met elkaar in contact. Loop je ergens tegenaan, dan kun je dit altijd in de groep gooien en ook zullen er regelmatig leuke opdrachten voorbijkomen, zodat je getriggerd blijft om te blijven fotograferen en te oefenen.

Maar waarom dan Fotocursus Veendam?

  • Volop parkeergelegenheid en lift aanwezig
  • Ervaren docente
  • Cursusboek/Naslagwerk in handig "fototas-formaat"
  • Kleine groepen (max 8 pers.), dus veel persoonlijke aandacht
  • Al meer dan 500 tevreden cursisten
  • Betalen contant op de cursusdag
  • Certificaat van deelname
Datum Locatie Prijs

21 maart
De Breehorn € 49,- VERVALLEN
4 april*
De Breehorn € 49,-

18 april*
De Breehorn € 49,-

9 mei*
De Breehorn € 49,-
Nog 8 plekken
* Afhankelijk van het verloop van het coronavirus en de maatregelen van het RIVM zal deze cursus wellicht worden uitgesteld of komen te vervallen

Let op: Bij te weinig aanmeldingen (minder dan 4) verschuift de spoedcursus naar de volgende zaterdag in de lijst met cursusdata!